Kiusanteko Pappilanpirteissä jatkuu myös postilaatikoilla.

Tällä nettisivulla on mahdollista seurata pientä kiusanteon yksityiskohtaa. Kiusantekijä toimii nimettömänä ja mieluiten aamun pimeydessä.

Kiusantekijä puhdistaa lumipyryn jälkeen talon postilaatikoita. Osoittaakseen, missä vihattava asuu, hän jättää merkiksi meidän postilaatikkomme harjaamatta. Osa talon asukkaista tietää mistä on kysymys. Jos joku ei tiedä, hänen ei tarvitse. Ulkopuolisiin pätee sama. Minulle, samoin kuin tarvittaessa jollekin ulkopuoliselle taholle, tämä sivusto on muistio tapahtuneesta. Ei voi tietää, tarvitaanko tästä sivuston osasta saatavaa täsmätietoa joskus jossain. Kiusan tekoon liittyvä lisähuomio

Tämä tapahtuma on mitätön anomalia universaalissa hyvyyden ja pahuuden tasapainotilassa. Tässä sivusto palvelee kiusanteon seuraamista. On kai tarkoitus, että talon asukkaat näistä kiusan tekijän postilaatikkoviesteistä ymmärtäisivät, että täällä vihattava asuu.
Lisää kiusanteosta Pappilanpirteissä

22.11.2017 Hannu Haapasaari


Kiusantekoa Pappilanpirttien postilaatikoilla

26.10.2017

1.11.2017

21.11.2017 Kuva normaalista tilanteesta

6.12.2017Kiusan tekoon liittyvä lisähuomio

Nyt vihdoin, monen vuoden uurastuksen jälkeen kiusan tekijä on saanut laajempaa julkisuutta. Hänen piiloviestinsä tavoittaa koko maapallon. Entinen jakelu ulottui vain taloyhtiön asukkaisiin tai satunnaisiin ohikulkijoihin.

Tämän julkaisun teksti avaa osaltaan viestintää. Meitä suomea ymmärtäviä on hyvin vähän. Kieli ei ole ongelma, sillä julkaisun tekstin voi antaa esimerkiksi Googlen kääntäjän selvitettäväksi. Julkaisu leviää periaatteessa koko universumiin, mutta perinteisen fysiikan lakeihin nojautuen voin olettaa, postilaatikoiden kuvan informaatio-intensiteetin heikkenevän suhteessa etäisyyden kuutioon. En tiedä Pyhän Pietarin sijaintia, mutta luulen, että hän sitten aikanaan joutuu pyytämään selvitystä vaikeaselkoisesta piiloviestistä.